Better Life Canadian Immigraion Services

مهاجرتنیروی متخصص فدرال

پرسش و پاسخ

س 1. ویزای مهاجرت کانادا چیست؟

ج 1. ویزای مهاجرت مدرکی است که به شخص اجازه می دهد تا در هر جای کشور کانادا کار و زندگی کند و متعاقبا" اقامت دائم برای وی صادر شود. این ویزا مسئولیتهایی برای شخص دارد و اگر شخص برای مدت طولانی خارج از کانادا باشد امکان ابطال آن وجود دارد.

س 2. چه تفاوتهایی بین اجازه کار و ویزای مهاجرت وجود دارد؟

ج 2. اجازه کاربه شخصی که با قصد گردش و بازدید به کانادا وارد شده و واجد شرایط خاصی است امکان می دهد که بطور موقت در کانادا کار و زندگی کند و معمولا" محدودیت هایی بسته به نوی استخدام در مورد شخص اتخاذ می شود. در مقابل ویزای مهاجرت کانادا به شخص اجازه می دهد تا در هر جای کشور کانادا کار و زندگی کند و همچون یک کانادایی از حقوق شهروندی استفاده کند.

س 3. آیا امکان تقاضا همزمان برای اقامت دائم و اقامت موقت وجود دارد؟

ج 3. بله. همچین اقدامی تقاضای شما را برای اقامت دائم به خطر نمی اندازد ولی امکان این وجود دارد که تقاضای شما برای اقامت موقت تحت تاثیر واقع شود زیرا چنین اقدامی نشان می دهد که شما قصد ندارید کانادا را پس از اتمام اقامت موقت خود ترک کنید. پس بهتر است تقاضا برای اقامت موقت قبل از تقاضا برای اقامت دائم صورت گیرد.

س 4. آیا برای مهاجرت به کانادا استفاده از وکیل سودمند خواهد بود؟


ج 4. طبق آمار شانس شما بیشتر خواهد بود اگر تقاضای شما توسط وکیل قانونی مهاجرت پیگیری شود ولی از طرف اداره مهاجرت کانادا همچین الزامی نیست.

س 5. چگونه می توانم با شرکت زندگی بهتر همکاری خود را آغاز کنم؟

ج 5. در قدم اول شما می توانید در روزهای کاری (شنبه الی چهارشنبه) از ساعت 10 صبح تا 5 بعد از ظهر با دفتر ما تماس گرفته و ضمن توضیح وضعیت خود برای جلسه مشاوره که بطور رایگان می باشد وقت تایین کنید. یا می توانید از طریق وب سایت فرم امکان سنجی رایگان پر کنید.

س 6. چه کسی برای ویزای مهاجرت واجد شرایط است؟

ج 6. افراد دارای مهارت کاری، صاحبان بیزینس و افرادی که دارای فامیل نزدیک کانادایی یا مقیم دائم کانادا هستند واجد شرایط می باشند.

س 7.من برای چه کسانی می توانم به عنوان همراه تقاضا ویزای مهاجرت کنم؟


ج 7. همسر و فرزندان. در مورد فرزندان باید زیر 22 سال باشند و اگر 22 سال یا بیشتر هستند باید دانشجو بوده و در طول تحصیل هیچگاه بیش از یک سال ترک تحصیل نکرده باشند.

س 8. آیا من می توانم به عنوان همراه برای والدین یا برادر یا خواهرخود تقاضای اقامت دائم کنم؟

ج 8. نه. عموما به جز همسر و فرزندان برای سایر اعضای خانواده نمی توان تقاضای اقامت دائم کرد ولی پس از ورود به کانادا می توان از طریق ویزای " فامیلی اسپونسورشیپ" برای والدین اقدام کرد. 

س 9. آیا برای استانهای مختلف شرایط خاصی وجود دارد؟

ج 9. به بعضی از استانها این اختیار داده شده که اشخاصی را که متقاضی مهاجرت به آن استانها هستند خود نامزد یا انتخاب کنند. استان "کبک" منحصرا" در مورد افرادی که تقاضای مهاجرت به این استان را دارند حق انتخاب دارد. این افراد بر اساس شرایطی که مختص این استان است و همچنین دارا بودن گواهی سلامت پزشکی و عدم سوء پیشینه که جزو شرایط "فدرال" است انتخاب میشوند. کسانی که شرایط مهاجرت "کبک" را دارا هستند الزاما" واجد شرایط "فدرال" نمی باشند و برعکس. بعضی از استانهای دیگر چون: "مانیتوبا"، "ساسکاچووان" و غیره مختار هستند که متقاضیان را نامزد کرده و از طریق "فدرال" جذب کنند. قابل ذکر است افرادی که از طریق "فدرال" انتخاب می شوند مختارند در هر جای کانادا زندگی کنند. 

س 10. چه زمانی هزینه های دولتی مهاجرت باید پرداخت گردد؟

ج 10. هزینه های مربوط به بررسی پرونده باید همزمان با به ثبت رساندن تقاضای مهاجرت پرداخت گردد ولی هزینه ی مربوط به حق ورود را می توان هر زمانی قبل از صادر شدن مدرک حق ورود پرداخت نمود که این هزینه در صورت انصراف متقاضی از ورود به کانادا قابل استرداد است.

س 11. هزینه های دولتی مهاجرت باید به چه واحد پولی پرداخت شود؟

ج 11. اغلب شعب اداره مهاجرت کانادا پرداخت ها را به دلار کانادا یا آمریکا دریافت می کنند ولی بهتر است به خاطر تغییرات در واحدهای پولی هزینه ها به دلار کانادا پرداخت شوند. بعضا" نرخ ارز توسط شعب اداره مهاجرت کانادا تغییر می کند که اگر شما مقدار دقیق معادل را پرداخت نکرده باشید سبب برگشت تقاضای شما و تعویق در آن می شود. شما باید دست کم با یک شخص خبره در این زمینه مشاوره کنید یا از شعبه اداره مهاجرت مربوط به منطقه خود در مورد مقدار قابل پرداخت و همچنین نام حساب و بانکی که باید مبلغ به آن واریز شود راهنمایی بخواهید. 

س 12. منظور از هزینه حق ورود چیست؟

ج 12. تمامی افراد بالغ که به کانادا مهاجرت می کنند باید این هزینه را در هر زمانی قبل از صادر شدن مدرک ورود بپردازند. اگر متقاضی یا همراهان به هر دلیلی به کانادا وارد نشوند هزینه حق ورود بطور کامل قابل استرداد می باشد. 

س 13. آیا هزینه های دیگری وجود دارد؟

ج 13. پروسه مهاجرت به کانادا ممکن است شامل هزینه های دیگری از جمله هزینه های مربوط به گواهی سلامت ، گواهی عدم سوء پیشینه، ترجمه مدارک و غیره نیز باشد.

س 14. برای تقاضای مهاجرت مدارک باید به چه زبانی باشند؟

ج 14. تمامی مدارکی که به زبانهایی غیر از انگلیسی یا فرانسه هستند باید توسط مترجم رسمی به انگلیسی یا فرانسه ترجمه شوند.

س 15. آیا میتوان بعد از به ثبت رساندن تقاضای مهاجرت در یک شعبه اداره مهاجرت آنرا به شعبه دیگری منتقل کرد؟

ج 15. شعب اداره مهاجرت فقط در صورت لزوم چنین انتقالی را انجام می دهند و در غیر این صورت می توانند چنین تقاضایی را رد کنند.

س 16. مدت زمان مهاجرت به کانادا چقدر بطول می انجامد؟

ج 16. مدت زمان مهاجرت بسته به حجم تعداد تقاضاها متغیر است و مدت زمان دقیقی برای پروسه مهاجرت وجود ندارد.

س 17. تاریخ "لاک- این" چیست؟

ج 17. تاریخ "لاک- این" تاریخی است که اداره مهاجرت،  پرونده تقاضا را بطور کامل به همراه هزینه های بررسی پرونده  دریافت می کند. دادگاه های کانادا تاریخ "لاک- این" را به عنوان مرجعی برای ارزیابی مواردی چون سن در نظر می گیرند. بنابراین متقاضیان در طول پروسه مهاجرت به خاطر تغییر در مواردی چون سن امتیازی از دست نمی دهند. 

س 18. آیا اداره مهاجرت با من مصاحبه خواهد کرد؟

ج 18. متقاضیان اقامت دائم در گروه "Skilled Workers" احتمالا" از طرف اداره مهاجرت برای مصاحبه دعوت می شوند. دلیل برگذاری چنین مصاحبه هایی این است که اداره مهاجرت از صحت اطلاعات و مدارک ارائه شده اطمینان حاصل کرده، سطح زبان متقاضی را بسنجد و او را در جابجایی به کانادا راهنمایی کند. در گروه        "Skilled Workers" و فامیلی اداره مهاجرت کانادا ممکن است بر اساس مهارت و تحصیلات اشخاص، کیفیت مدارک ارائه شده و بطور کلی قابل اطمینان بودن آنها و یا سایر شرایط مصاحبه آنها را حذف کند. حذف شدن مصاحبه بسته به هر شعبه اداره مهاجرت فرق می کند. تغریبا" تمامی متقاضیان در گروه "بیزینسی" به مصاحبه دعوت می شوند.

س 19. آیا متقاضی می تواند کاری برای حذف مصاحبه انجام دهد؟

ج 19. متقاضیانی که اطلاعات و مدارک کاملی با تمامی جزئیات ارائه می دهند شانس حذف مصاحبه را افزایش می دهند ولی تصمیم گیری در مورد حذف مصاحبه بر عهده اداره مهاجرت می باشد و امکان درخواست برای آن وجود ندارد. حتی اگر مصاحبه حذف شود امکان دعوت شدن به مصاحبه ای دیگر جهت اطمینان وجود دارد 

س 20. به عنوان یک متقاضی مهاجرت آیا به زندگی در استانی که در اصل تقاضای مهاجرت به عنوان مقصد ذکر کرده ام مجبور خواهم بود؟

ج 20. طبق قانون "حق تغییر مکان" هر مقیم دائم کانادا آزاد است که در هر نقطه ای از کشور کانادا کار و زندگی کند بنابر این از زمانی که شما اقامت دائم کانادا را اخذ کردید قادر خواهید بود که در هر استان یا منطقه ای از کانادا به فعالییتهای بیزینسی مشغول شوید، کار کنید و زندگی کنید.

Citizenship Immigration Canada
Immigrate

© 2019 , BetterLife Canadian Immigration Services , All Rights Reserved
Suite 1402, Sepehr Saee Tower, Opposite Saee Park, Valiasr St., Tehran, Iran
Tel: 98 (21) 88705091 , Fax: 98 (21) 88705092