Better Life Canadian Immigraion Services

بازديد

بازدید از کانادا

هرساله، بیش از ۳۵ میلیون نفر به کانادا سفر می کنند تا از جاذبه های گردشگری دومین کشور بزرگ دنیا  لذت ببرند. بجز شهروندان برخی کشورها، باقی افراد برای ورود و اقامت موقت در کانادا نیاز به ویزای اقامت موقت (ویزای توریستی یا ویزیتور) دارند.

برای درخواست این ویزا، باید قبل از سفربه کانادا به سفارت کانادا در کشوری که مسئول منطقه شماست مراجعه نمایید. ویزاهای اقامت موقت، معمولاً از تاریخ صدور به مدت شش ماه اعتبار دارند. گرچه  طول مدت اقامت شما در کانادا توسط افسر اداره مرزبانی کانادا Canada Border Services Agency (CBSA) تعیین می گردد. البته با توجه به شرایط متقاضی به افراد واجد شرایط ویزای چند بار ورود (Multiple) به مدت پنج سال داده می شود.

در زمان اقامت موقت در کانادا، مسافر اجازه تحصیل در مؤسسات آموزش عالی (کالج یا دانشگاه) را ندارد. برای این کار باید از اداره مهاجرت کانادا تقاضای ویزای تحصیلی نمود. همچنین، با ویزای اقامت موقت، کار کردن (تمام وقت یا نیمه وقت) نیز در کانادا مجاز نیست، و برای کار کردن هم باید از اداره مهاجرت ویزای کار گرفت. ویزاهای تحصیلی و کاری فقط از طریق دفاتر اداره مهاجرت در خارج از کانادا صادر می‌شوند.

Citizenship Immigration Canada
Immigrate

© 2017 , BetterLife Canadian Immigration Services , All Rights Reserved
Suite 1402, Sepehr Saee Tower, Opposite Saee Park, Valiasr St., Tehran, Iran
Tel: 98 (21) 88705091 , Fax: 98 (21) 88705092