Better Life Canadian Immigraion Services

تحصيلدانشگاه و کالج

اقامت دائم به‌ واسطه تجربه کار یا تحصیل در کانادا

دانشجویان خارجی یا افرادی که در سال‌های اخیر تجربه تحصیل یا کار در کانادا دارند، می‌توانند با استفاده از برنامه "اقامت دائم به‌واسطه تجربه در کانادا" (Canadian Experience Class) برای اقامت دائم در کانادا (به غیر از استان کبک) اقدام کنند. هدف این گروه جدید مهاجرتی این است که نیروهای متخصص و دانش آموختگانی که می‌توانند برای اقتصاد کانادا ارزش افزوده به ارمغان بیاورند، در جامعه کانادا بمانند.

برای درخواست اقامت دائم از این طریق، متقاضی باید جزو یکی از دو گروه زیر باشد:

۱. دانشجویان خارجی که اخیراً از یک دانشگاه یا کالج در کانادا فارغ‌التحصیل شده، و حداقل یک سال (یا معادل آن) تجربه کار تمام وقت در کانادا داشته باشند؛

۲. افرادی که با ویزای کار، حداقل دو سال (یا معادل آن) تجربه کار تمام وقت در کانادا داشته باشند.

متقاضیان باید تمام شرایط زیر را نیز برآورده سازند:

  • تجربه کار یا تحصیل در کانادا باید به صورت قانونی (با داشتن ویزای کار یا دانشجویی) به دست آمده باشد.
  • متقاضی باید در حین اشتغال به کار یا حداکثر یک سال پس از ترک اشتغال تقاضای خود برای اقامت دائم را ارسال کند؛
  • متقاضی باید نتایج آزمون مهارت زبان (IELTS General Training برای انگلیسی یا TEF برای فرانسه) را ارائه کند.

در بررسی تقاضای اقامت دائم این گروه، مهارت زبان،  تجربه کار، و تحصیلات (برای زیرگروه فارغ‌التحصیلان اخیر از دانشگاه یا کالج) در نظر گرفته خواهد شد.

برای اطلاع کامل از تمام شرایط مورد نیز در این گروه لینک  زیر را ببینید:

معیارهای پذیرش

 

از ژانویه ٢٠١٥، متقاضیان مهاجرت به کانادا که سابفه کار کانادایی داشته باشند، می توانند از طریق سیستم ورود سریع به (Express Entry)  برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایند.

سیستم ورود سریع به کانادا(Express Entry )  شامل دو مرحله می باشد:

١.  در مرحله اول، متقاضی پروفایل خود را با توجه به سوابق کار، میزان تحصیلات، مهارت ها و تسلط به زبان انگلیسی و فرانسه به صورت آنلاین تکمیل می کند و در صورتیکه در هر یک از گروهای بالا واجد شرایط  باشد به سیستم Express Entry وارد می شود.

٢. در محله دوم، متقاضیان بر اساس اطلاعات موجود در پروفایلشان طبق سیستم امتیازبندی (Comprehensive Ranking System) امتیاز بندی شده و کسانی که بالاترین امتیاز را داشته باشند انتخاب شده و دعوت می شوند تا برای اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

افرادی که انتخاب می شوند و برای آنها دعوت نامه صادر می شود، ۹٠ روز مهلت دارند تا درخواست خود برای اقامت دائم کانادا ارسال کنند.

Citizenship Immigration Canada
Immigrate

© 2019 , BetterLife Canadian Immigration Services , All Rights Reserved
Suite 1402, Sepehr Saee Tower, Opposite Saee Park, Valiasr St., Tehran, Iran
Tel: 98 (21) 88705091 , Fax: 98 (21) 88705092